Simulación Exámenes de Cambridge

A Yessi preparem a tots els nostres alumnes des de ben petits per a que el dia de demà afrontin una certificació de l’idioma.

Com ho fem? Doncs habituant als nostres alumnes a realitzar exàmens cada trimestre i d’aquesta manera esbrinar quins son els coneixements assolits.

Si bé existeixen diverses acreditacions, avui en dia, els exàmens amb més popularitat a Catalunya i arreu d’Espanya quant a la certificació de l’anglès són els exàmens de Cambridge.

La peculiaritat d’aquests exàmens és el seu format. El coneixement de l’idioma de vegades no és suficient per aprovar l’examen sinó que es necessari un coneixement de l’examen. Per posar un exemple, no totes les persones serien capaces d’aprovar l’examen de carnet de conduir tot i saber conduir. Si la persona en qüestió no ha vist mai ni sap com és l’examen de conduir, es podria trobar amb preguntes que no s’havia formulat mai i per tant, sense resposta.

És convenient sempre que es pugui, un assessorament previ a l’examen i aquí és on entra Yessi Language Centre.

Una vegada els nostres alumnes assoleixen el nivell necessari per a presentar-se a algun dels Exàmens Oficials, oferim els cursos de preparació a l’examen.

A més, aquests últims anys, Yessi Language Centre ha començat a oferir simulacions d’examen a temps real a tots els seus alumnes i fins i tot a persones interessades de fóra del centre.

Si estàs interessat en aquest format d’examen, si penses en examinar-te als exàmens de Cambridge o si només vols saber si estàs preparat, aprofita aquest servei i no deixis passar l’oportunitat.

Corretgirem les vostres proves i us assessorament de cara a l’examen!